2013. június 11., kedd

USB Skype telefon - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Plug and Play: Egyszerűen csatlakoztassa az USB telefont egy szabad USB-port és a telefon készen áll a használatra
Teljes VolP Megoldás: ingyenes hívások a barátaidnak a világ minden tájáról
PC-to-PC és PC-to-Phone: Lehetővé teszi, hogy fogadhat és kezdeményezhet hívásokat a PC-ről a PC-re vagy PC és a telefon
!!!!! OLVASD EL!!!!!
Vásárlással kapcsolatos fontos információk:
100% os pozitív értékelésre törekszünk!
Visszautalás: a vételárat visszautaljuk ha nem érkezik meg a termék.
Ez esetben kérem jelezze email-en keresztül, hogy megoldást találhassunk a problémára!  Ne telefonáljon hiszen akár több órára is szükségünk lehet mire utánanézünk a rendelésnek!  
Kommunikáció: minden esetben kizárólag email-ben a fentiekben említett miatt
A szállítási idő: 15-20 munkanap, de a postától függően előfordul a 25-30 munkanap is!  A posta szállítási idejéért nem tudunk felelősséget vállalni, az említett szállítási idő tájékoztató jellegű!
Nagyon fontos! Kérem NE LICITÁLJANAK azok a kedves vásárlók,  akik nem tudják kivárni az esetleges 35 munkanap szállítási időt!  A termék messziről jön, előfordul időnként, hogy a posta lassabban kézbesít.
Postázás:  A vételár beérkezését követő második munkanapon postázzuk a terméket az USA-ból illetve Ázsiából/Kínából/Hong Kong-ból.
A szállítási idő nem a leütés napjától értendő, hanem a befizetés napját követő második munkanaptól!  
Utalás: Kizárólag átutalást (házibank, netbank) fogadunk el!!!
Átutalásnál a Vatera felhasználónevét feltétlenül adja meg a közlemény rovatba (különösképpen ha nem a saját bankszámlájáról utal), ellenkező esetben előfordulhat, hogy nem tudjuk visszakeresni a rendelését ill. nem tudjuk megállapítani melyik vásárló utalása! Ebben az esetben nyilvánvalóan nem tudjuk a terméket postázni ill. Önt sem tudjuk értesíteni, hiszen nincsen kiindulópontunk!  
Fizetés/szállítás:  
Szállítás: Csak nálunk, INGYEN!!!!
Értékelés: Amennyiben a vásárolt termékkel problémák lennének, kérem, találjunk megoldást, ne adjon semleges vagy akár negatív értékelést, hiszen mi mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy elégedett vásárlónk maradjon!
Kellemes Vásárlást Kívánunk!


Jelenlegi ára: 3 500 Ft

Az aukció vége: 2013-06-30 21:02
. USB Skype telefon - Jelenlegi ára: 3 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése