2013. június 30., vasárnap

ÚJ KEMÉNY BŐRÖND 43 CM-ES RYANAIR JÁRATAIRA FELVIH - Jelenlegi ára: 8 990 Ft


Méret: 43 cm × 34 cm × 20 cm
      Súly:
2, 2 kg
Űrtartalom:    
21 liter
    Anyag:
Műanyag
        Szín:  
Szürke
Részletek:
Húzható, 4 kerékkel
Ergonomikus markolat a tetején
Válaszfalak cipzárral
2 cipzáras zseb a válaszfalon
Állítható pántok a ruhák rögzítéséhez mindkét oldalon
 
 
KÉSZLETRŐL ÉRDEKLŐDJ LEÜTÉS ELŐTT!!!
 
 
 
 
 
 
Táskáinkat, pénztárcáinkat raktárkészletről az utalás beérkezése napján azonnal postázzuk. Ezen kívűl 15 napos szállítási határidővel bármilyen az általunk forgalmazott márka termékeit leszállítjuk. Áraink a bolti árak alatt minimum -20% vannak kialakítva. Személyes átvételre Nyíregyházán van lehetőség. Minden termékünkhöz számlát adunk. Ha több terméket vásárol egy előre megbeszélt időn belül, kérésre összevárható és egy csomagban megoldható a postázás.
Garancia: A Vaterán vásárolt termékekre ugyanazok a garanciák vonatkoznak, mint ha offline vásároltad volna. Mivel vásárlás előtt nem tudod a valóságban megnézni a terméket, hiszen annak csak a képe és leírása áll rendelkezésre, az átvétel után 8 napon belül visszaküldheted a terméket, amit nekünk kötelességünk visszavenni és a teljes árat visszaadni.
(A szállítási költség ebbe nem tartozik bele, tehát azt a vevő állja. )
 
Szállítási címnek olyan címet adj meg, ahol napközben át tudja venni valaki a csomagodat. Ennek nem feltétlenül kell megegyeznie a számlázási névvel és címmel. Ha több terméket vásárol egy előre megbeszélt időn belül, kérésre összevárható és egy csomagban megoldható a postázás.
 
ÚJ !     GLS FUTÁRSZOLGÁLAT UTÁNVÉTES FIZETÉS 24 ÓRÁN BELÜLI KISZÁLLÍTÁSSAL   ÚJ!
 
 - A rendelt terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki a terméket az expediálástól számítva egy napon belül kézbesítjük. Az expediálás pillanatában az e-mail címére elküldünk minden információt, beleértve a csomag számát is, amivel ellenőrizheti épp hol utazik a csomagja, a GLS online rendszerében.
- Abban az esetben, ha a futár nem éri Önt el a megadott címen, a csomag a GLS depójába kerül, és a postaládába Ön kap egy értesítést, valamint egy telefonszámot, melyen megbeszélhetik, mikor érik Önt el .
- A GLS futárszolgálat által kézbesített termék árát a futárnak kell kifizetnie, ha az utánvéttel fizetési módot választotta, ha a banki utalás fizetési módot választotta, akkor a fizetés banki utalással történik.
                                                                                                
                
                         
            
 


Jelenlegi ára: 8 990 Ft

Az aukció vége: 2013-07-19 12:45
. ÚJ KEMÉNY BŐRÖND 43 CM-ES RYANAIR JÁRATAIRA FELVIH - Jelenlegi ára: 8 990 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése