2013. április 28., vasárnap

Mercedes pendrive, kulcstartó pendrive szilikon 8 - Jelenlegi ára: 3 999 Ft


Mercedes pendrive, kulcstartó pendrive szilikon 8GB ! / SZAM PD MERMilyen autója van? Milyen autót szeretne? Esetleg a MERCEDES a kedvence? Akkor ne habozzon! Akár az igazi! Megszólalásig, mint az autókulcs! Indítókulcs és távirányító egyben, de mégsem! Kulcsot csak a márkakereskedésben lehet kapni, de pendrivét, azt csak nállunk. Sajnos autót nem tudunk ilyen olcsón adni, viszont 8 Gb. tárhelyet igen. A pendrive minőségi chippjének köszönhetően, nem csak a megjelenése egyedi, hanem ténylegesen, és megbízhatóan tudja a 8Gb. adatmennyiséget tárolni! Nem véletlen, a minőség az minőség. Ebben nem ismerünk kompromisszumot!
Tároló kapacitása: 8GB. Gumírozott anyagból készült burkolat mely megvédi az Ön adatait a sérüléstől és attól, hogy esetlegesen elvesszenek. USB 2. 0! Akár saját magának akár ajándéknak szánja biztosan nem fogja megbánni!
1db 8GB pendrive.
Ha most megrendeli tőlünk ezt a páratlan terméket
akkor hihetetlenül akciós áron juthat hozzá!
Kérjük nézze meg
további termékeinket is!
Online rendelését bankkártyával fizetheti. Rendelését átvételkor készpénzben is fizetheti utánvét választása esetén. A képek, csak illusztrációk. A termékek beazonosítására vannak. A termékleírásban szerepelnek az árú adatai, és részei.   



Jelenlegi ára: 3 999 Ft

Az aukció vége: 2013-05-17 00:19
. Mercedes pendrive, kulcstartó pendrive szilikon 8 - Jelenlegi ára: 3 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése