2013. április 25., csütörtök

Komplett Kandalló tűztér nélkül - Jelenlegi ára: 165 000 Ft

Tisztelt Érdeklődő!
Örülünk annak, hogy kandallóink felkeltették az Ön figyelmét.
Kandalló biztonságosan kijelenthető, hogy a legjobb választás
Pár hete olvastam a neten, miszerint kandalló burkolatot szakértelem nélkül is lehet építeni. Lehet, de akkor célszerű szakember által előre gyártott konvekciós kandalló burkolatot választani, ami által elkerülhetőek azok a drasztikus hibák, amelyeket az igazi kandallós szakember felismer, de az interneten magukat "ezermestereknek" nevező Mekk Mesterek nem, hogy hibának, de még pozitívumnak tűntetnek fel (amit különböző internetes fórumokon még terjesztenek is). A 600-800 celsius fok nem játék, senki sem tűzálló.
Fontos! Olvass el!
A kandalló burkolataink legnagyobb erénye, hogy előre gyártott elemekből készül, amit helyezésnél nem kell összeragasztani. Ez lehetővé teszi, hogy akár többször is anélkül, hogy károsodást szenvedne, vissza lehet bontani és természetesen újra összerakható. A levegős tűztereknél is fontos,  de a vízteres kandallóknál még fontosabb, hogy bármikor vissza lehessen bontani a burkolatot, mert a gépészeti elemek élettartama közel sem olyan hosszú, mint a burkolat és a tűztér élettartama.
(A helyszínen épített kandalló burkolatokat nem lehet a burkolat sérülése nélkül szétbontani, hiszen az egészet egybe építették. )
A másik fontos tényező a jó, de mégis olcsó levegős tűztér kiválasztása, amely anyaga nem lehet más, csakis öntvény.   Az öntvény hőleadási tényezője lényegesebben jobb, mint a samottal vagy más egyéb hőszigetelő anyaggal bélelt lemez tűztereké vagy kerámia betonoké. Sajnos a kereskedők és az alul kvalifikált „ szakemberek” azt állítják, hogy a tűztérnek hőtartónak kell lennie, ami badarság, mert a jó tűztér feladata nem az, hogy megtartsa, hanem, hogy minél nagyobb százalékban adja le a hőt. A mai fa árakat figyelembe véve, a fát csakis jó hatásfokú öntvény tűzterekben szabad elégetni.
Amelyek élettartama min. 70-100 év, és semmi közük az ytong vagy hozzá hasonló anyagokból készült termékekhez, amelyeknek az élettartama csak töredéke a fenti kandallóburkolatokhoz képest.
Álmodozott már azon, hogy milyen jó is lenne egy kandalló előtt lepihenni, nézve a lángok táncát miközben érzi a tűz melegét? Célunk, hogy minél több ember életében segítsünk megteremteni ezt az élményt a lehető legkedvezőbb áron és a legolcsóbban.
Megéri utánaszámolni! Először is egyre többen vélik felfedezni, hogy a kandalló már megfizethető luxus. Önnek is! Másodszor, Ön is megtapasztalhatja, hogy rendkívül rövid időn belül megtérül befektetése, hiszen a gázfűtésnél lényegesen olcsóbban, és melegebb szobában várhatja a tavaszt. A lehető legjobb választás.
Pécsi átadással.
Kandalló, mert fűteni olcsón és stílusosan is lehet...
 A jó hatásfok egyenesen arányos a leadó felület nagyságával.
 Az ÁSZ rásegitő( a másik aukciónkban megtalálható) működésének lényege, hogy begyújtáskor, ha kell, biztosítjuk a füst direkt távozását. Néhány perces üzemeltetés után a kémény felmelegedése és a huzat megnövekedése alkalmat biztosít arra, hogy egy irányváltó szelep elfordításával eltereljük a füstöt. Így megnyújtjuk a füstjáratot és csökkentjük a légtömegáramlás sebességét és így a kimenő fűst hőmérsékletét, ami így a lakásunkat és nem az angyalok talpát melegíti.



Jelenlegi ára: 165 000 Ft

Az aukció vége: 2013-05-13 12:59
. Komplett Kandalló tűztér nélkül - Jelenlegi ára: 165 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése