2013. március 29., péntek

Pichta olaj - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Pichta olaj
Kiszerelés: 50 ml
A Pichta olaj megfázásra, torokfájásra, köhögésre - felső légúti panaszokra ajánlott leginkább. Belsőleg és külsőleg egyaránt alkalmazható. Nagyszerű inhaláláshoz, felszabadítja a felső légutakat.
A legjobb minőségű Pichta olaj csak a szibériai fehérkérgű jegenyefenyő tűleveleiből nyerhető ki.
Hatóanyagai és azok hatásai :
Fitocidok: olyan vegyületek, amelyek segítenek megerősíteni az immunrendszert, illetve a vérkeringést. A fitocidok elsősorban a bór-acetátban vannak jelen. A bór-acetát az a vegyület, amely az olaj jellegzetes fenyőillatát adja.
Terpentinek: segítik a bőr vérellátását és pozitívan hatnak a légzésre. Némely terpentin, mint a limonen vagy a borneol elijesztik, és távol tartják a szúnyogokat. A legfontosabb terpentinek, amelyek jelen vannak a Pichta olajban és érdemes megemlíteni:
 • a kamfen melegítő tulajdonsággal rendelkezik
 • az a-pinen felszabadítja a légutakat
• a borneol segít a kámfor megtartásában, enyhe nyugtató hatása van 
• a bisabolen és kadinen csökkentik a gyulladások veszélyét 
• a humulen (A-kariofilen) oldja a stresszt 
• limonen
Alkalmazása - belsőleg: használata akkor ajánlott, ha a szervezet le van gyengülve, a tavaszi és az őszi ingadozó időjárás idején, amikor gyakran megbetegszünk, átfázunk. Tökéletesen felszabadítja a felső légutakat (megkönnyíti a légzést nátha idején), szájban való öblögetése pedig pozitív hatással van az ínyre, a torokra és a hangszálakra.
Inhalálás: tökéletesen felszabadítja a felső légutakat, pozitív hatással van a légutak szabaddá tételében nátha, megfázás idején. Megkönnyíti az elalvást, nyugtat, csillapítja a fájdalmat. Adjunk egy tál forró vízhez 2-3 csepp Pichta olajat és 10 percen keresztül lélegezzük be mélyen. A Pichta olajat lehet aromamécsesben is alkalmazni. Az is jó megoldás a téli időszakban, ha pár csepp Pichta olajat cseppentünk a fűtőtestekre helyezett vízpárologtatóba. Lehet elalvás előtt pár cseppet a párnára csepegtetni. Azonban kerüljük a pichta olaj műanyaggal történő érintkezését. Az inhalálás illetve párologtatás közben felszabaduló vegyületek remekül tisztítják és frissítik a levegőt, emellett finom fenyőillattal árasztják el a lakást.
Fürdők: fantasztikusan felmelegít, ellazít, relaxál, regenerál és egy stresszes, nagyon nehéz nap után pihentet, megkönnyíti az elalvást. Adjunk egy kád meleg (de nem forró) vízhez körülbelül 7-10 csepp Pichta olajat. A fürdő lehetőleg ne legyen hosszabb 20 percnél. Azoknak, akiknek vérnyomás illetve szívproblémái vannak csak nagy körültekintéssel és odafigyeléssel ajánljuk a fürdőzést. Szintén nagyon kellemes és nyugtató tud lenni a meleg lábfürdő. Adjunk a vízhez 1 kávéskanál Pichta olajat. A fürdő főleg a téli időszakban ajánlott, amikor az egész nap zárt cipőben lévő lábfej elfárad és gyakran át is fázik. Áztassuk lábunkat körülbelül 10-12 percig a Pichta olajos fürdőben és utána ne töröljük szárazra, hanem hagyjuk magától megszáradni, így a Pichta olaj beszívódik a bőrbe. A művelet felfrissíti, illetve fertőtleníti a lábakat és megakadályozza a gombásodás kialakulásának veszélyét. (Amennyiben a gombásodás sajnálatos módon már kialakult, a fürdőt 10-15 alkalommal ismételjük meg. )
Masszázsok, bedörzsölések, pakolások: tökéletesen ellazítanak és megnyugtatnak, megkönnyebbülést hoznak különböző betegségekre, tisztító és csillapító hatással vannak a bőrproblémákra. Azok, akik hajlamosak az allergiára vagy érzékeny a bőrük masszás előtt próbálják ki a terméket egy kisebb bőrfelületen (pl. tenyéren). Abban az esetben, ha a terméktől bevörösödik a bőr vagy viszkető érzést okoz, meg lehet próbálni napraforgó olajjal 1: 1 arányban hígítva alkalmazni. Megfázás esetén ajánlott Pichta olajjal bedörzsölni a mellkast, a hátat, a torok környékét, az orrot, a tenyeret és a talpat. Érdemes ezt a műveletet akár naponta háromszor is megismételni. Nátha esetén a légzés megkönnyítése érdekében ajánlott bekenni Pichta olajjal az orr környékét és belsejét. Azok a hölgyek, akik szeretnék bőrük szépségét megőrizni, vagy éppenséggel azon javítani, a krémjükbe keverhetnek egy csepp Pichta olajat közvetlenül használat előtt. Ezzel a keverékkel kenjék be arcukat, nyakukat és dekoltázsukat. A testápolókat, samponokat is gazdagíthatjuk ily módon az olajjal.
Adagolás: az ajánlott napi adag 5-20 csepp, egy kávéskanál gyümölcslébe, mézbe csepegtetve. Megfázás és influenza esetén naponta 2x10 csepp.
30 napos szervezettisztító és immunerősítő kúra: 1-6 napig - 3 csepp reggel, 3 csepp este 7-12 napig - 5 csepp reggel, 5 csepp este 13-18 napig - 7 csepp reggel, 7 csepp este 19-24 napig - 8 csepp reggel, 8 csepp este 25-30 napig -10 csepp reggel, 10 csepp este A tisztító kúra után 30 napos szünetet kell tartani.
A Pichta olaj aktív elemeit az emésztőenzimek nem bontják le, ennek köszönhetően bekerülnek a véráramba. A bevételtől számított 48 órán belül a Pichta olaj kiürül a szervezetből.
Összetétel: 100%-os szibériai fehérkérgű jegenyefenyő-olaj
Figyelem! A készítmény várandós és szoptatós anyák részére, valamint 4 évnél fiatalabb gyermekeknek és hörghurutban szenvedőknek nem ajánlott. Gyógyszerész professzorok véleménye szerint nem ajánlott a használata asztma és görcsös, hurutos köhögés esetén, valamint a termékre való túlérzékenység esetén sem. Mivel a Pichta olaj nagyon sokféle illó vegyületet tartalmaz, kialakulhat bizonyos allergia vele szemben. Ezért alkalmazása allergiára hajlamos személyeknél különös odafigyelést igényel.
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 2 490 Ft

Az aukció vége: 2013-04-14 12:02
. Pichta olaj - Jelenlegi ára: 2 490 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése